Lasertherapie

Afvallen

Geeft goede ondersteuning bij het afvallen, minder stress, minder zin in snoepen, betere vetverbranding, meer wilskracht, betere spijsvertering en minder hongergevoel.

Hoe werkt het
De behandeling vermindert eetlust en hongergevoel, versnelt de vetverbranding, stimuleert de stofwisseling, bevordert de spijsvertering en zet het lichaam aan tot ontgiften. Ook zal je minder last hebben van onrustgevoelens en stress en minder zin hebben om te snoepen. Verder stimuleert de behandeling je wilskracht en je doorzettingsvermogen.

Voor wie

De laserbehandeling ter ondersteuning van het afvallen is bedoeld voor mensen die weinig kilo’s willen/hoeven af te vallen. Soms is 1 behandeling voldoende, soms zijn er meer nodig.

Ook is het aan te bevelen om daarnaast de Bach Bloesem mix voor afvallen te gebruiken. Deze mix helpt je o.a. bij doorbreken van gewoontes/patronen, helpt je bij een dipje, motiveert je om door te zetten, zorgt dat je niet te ongeduldig wordt, geeft je zelfvertrouwen, helpt bij vermoeidheid, geeft meer ontspanning en minder stress.

De behandeling kost € 90,-.
Eventuele vervolgbehandelingen kosten € 50,-

N.B.: De behandeling mag niet worden gegeven als je een pacemaker hebt en bij zwangerschap krijg je een aangepaste behandeling.

De behandeling is puur bedoeld als ondersteuning! Je zal hiernaast ook je eetpatroon/bewegingspatroon moeten aanpassen. Indien gewenst kan ik je hierbij advies geven.

Daarnaast is het ook mogelijk om als extra ondersteuning de laserbehandeling te combineren met de hypnosebehandeling voor afvallen.
Deze combinatie kost € 175 ,-

Alle voordelen op een rijtje:

R

pijnloos, snel en zonder bijwerkingen

R

vermindert eetlust en hongergevoel

R

versnelt de vetverbranding

R

minder behoefte aan zoetigheid

R

zet het lichaam aan tot ontgiften

R
vermindert stress en spanning
R

stimuleert de stofwisseling

R

bevordert de spijsvertering

R

verbetert de afvoer van afvalstoffen

R

herstelt balans van lichaam & geest en brengt je tot rust

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op.

De praktijk is gevestigd in Zuidlaren in de kop van Drenthe (tussen Groningen en Assen).

Locatie

Hazelaarpad 18
9471 SB Zuidlaren

Contact

Direct bellen 050 4095409
of contact via WhatsApp