Hypnose

Hypnose – afvallen
Hypnose zorgt voor verantwoord afvallen. Hypnose is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Vaak wordt eerst gedacht aan minder eten en meer gaan bewegen en het is zeker zo dat dit van groot belang is. Maar hiernaast is er vaak ook een andere gedachtegang, een andere mindset nodig. Misschien is het nodig om een ingesleten patroon, gewoontes te doorbreken.
Voor wie
Als je al verschillende dingen hebt geprobeerd om (blijvend) af te vallen zou je jezelf de vraag moeten stellen waarom het niet gelukt is. Welke overtuiging of gedachte heb je over het afvallen. Een overtuiging kan bijvoorbeeld zijn dat je niet vol wordt als je minder eet of dat je geen zin hebt om wat gezondere recepten uit te zoeken. Misschien wel dat je geen tijd hebt om meer te bewegen, dat je het toch niet vol kan houden, dat je het ongezellig vindt om minder/anders te eten en te drinken.

Deze overtuigingen belemmeren jou om succesvol af te gaan vallen. Overtuigingen zijn opgeslagen in je onderbewustzijn en komen als vanzelf naar boven zodra je denkt aan afvallen. Je zou het kunnen zien als een klein duiveltje in je hoofd. Steeds als je een actie wilt ondernemen om af te gaan vallen zegt dat duiveltje iets als “ach joh, dat lukt je toch niet”, “waarom zou je het doen, het is toch prima zo”, “wat ongezellig”.

Hoe werkt het
Met hypnose (hypnotherapie) ben je in staat om je onderbewustzijn aan te passen. Je gaat een nieuwe overtuiging creëren waarmee het juist wél lukt om kilo’s kwijt te raken. Je wordt het duiveltje de baas dus.

De afspraak begint met uitleg over de werking van hypnose, we bespreken wat je doel is en daarna beginnen we met de hypnosesessie. Indien gewenst krijg je na afloop een gratis mp3-bestand mee dat je als extra ondersteuning kan beluisteren. Hierdoor ga je de nieuwe overtuiging om anders en/of minder te gaan eten nog meer verankeren. Het op een gezonde en veilige manier gaan afvallen is je nieuwe overtuiging. Het afvallen zal op een voor jou natuurlijke en verantwoorde manier gaan.

Het is afhankelijk van je doelgewicht, de mate waarin je ontvankelijk bent voor hypnose en je zelfdiscipline hoe het proces om af te vallen gaat verlopen. Mogelijk is er na een aantal weken nog een vervolgbehandeling nodig.

De behandeling kost € 110,-

Hypnose gecombineerd met Laser

De laserbehandeling vermindert eetlust en hongergevoel, versnelt de vetverbranding, stimuleert de stofwisseling, bevordert de spijsvertering en zet het lichaam aan tot ontgiften. Ook zal je minder last hebben van onrustgevoelens en stress en minder zin hebben om te snoepen. Verder stimuleert de behandeling je wilskracht en je doorzettingsvermogen. De behandeling is daarom een mooie aanvulling op de hypnosebehandeling.

Deze gecombineerde behandeling kost € 175,-

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op.

De praktijk is gevestigd in Zuidlaren in de kop van Drenthe (tussen Groningen en Assen).

Locatie

Hazelaarpad 18
9471 SB Zuidlaren

Contact

Direct bellen 050 4095409
of contact via WhatsApp