Hypnose

Hypnose – stoppen met roken
Je wil stoppen met roken, dat klinkt heel eenvoudig. Je drukt je laatste sigaret uit, pakt gewoon geen nieuwe meer en klaar is het……Maar helaas zo eenvoudig is het niet.
Hypnose is een hele krachtige en succesvolle methode om de ingesleten gewoonte van het roken aan te pakken.

Misschien heb je al eerdere pogingen ondernomen om te stoppen met roken. Mogelijk heb je al diverse hulpmiddelen gebruikt zoals pleisters, nicotinevervangers of medicatie. Maar geen van deze middeltjes pakt de echte kern van de verslaving aan en dat doet directe hypnose wél.

Hoe werkt hypnose
Roken en ook andere gewoontes zijn opgeslagen in het onderbewustzijn. Het effect van directe hypnose is dat er nieuwe inzichten, nieuwe gewoontes gecreërd worden in het onderbewustzijn. Hypnose zorgt ervoor dat dat de ingesleten gewoonte om te roken doorbroken en weggenomen wordt. Een soort van reset zorgt ervoor dat jouw onderbewustzijn zich weer zal gedragen zoals het ook deed voordat je rookte. Je voelt je weer een echte niet-roker, verlost van aangeleerd gedrag. Verlost van deze ongezonde en dure verslaving en de mogelijkheid om je reuk en smaak weer te verbeteren. En het allerbelangrijkste misschien, zélf weer de controle hebben over wat je doet.

Indien gewenst krijg je na afloop van de hypnose sessie een mp3 bestand toegestuurd. Deze mp3 kan je nog een aantal dagen beluisteren om zodoende de nieuwe gewoonte nog beter te verankeren in je onderbewustzijn.

Hypnose is een goed hulpmiddel als je wilt stoppen met roken en over het algemeen is één behandeling voldoende.

De behandeling kost € 110,-

Hypnose gecombineerd met Laser

Heb je de ervaring dat je last krijgt van ontwenningsverschijnselen of wil je dit voorkomen? Denk hierbij aan bijvoorbeeld zweten, trillen, slecht slapen, hongergevoel, hoofdpijn, misselijkheid of obstipatie. Dan is deze combinatie wellicht een goede optie. Door de laserbehandeling zul je niet of nauwelijks last hebben van vervelende ontwenningsverschijnselen.

Deze gecombineerde behandeling kost € 210,-

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op.

De praktijk is gevestigd in Zuidlaren in de kop van Drenthe (tussen Groningen en Assen).

Locatie

Hazelaarpad 18
9471 SB Zuidlaren

Contact

Direct bellen 050 4095409
of contact via WhatsApp