Virtuele maagband

Virtuele maagband
Met een virtuele maagband eet je minder waardoor je de overtollige kilo’s op een verantwoorde manier kwijtraakt. Via hypnose, dus veilig en zonder risico’s.
Hoe werkt het
Gedurende de 4 sessies wordt je onderbewustzijn er van overtuigd dat er fysiek een maagband-operatie is ondergaan. Het resultaat is dat je minder gaat eten, dit zorgt voor verantwoord afvallen.
Je gewoontes (zoals bijvoorbeeld je eetpatroon) worden ook in stand gehouden door je onderbewustzijn, doordat je minder gaat eten zal je onderbewustzijn dit als nieuwe gewoonte opslaan. Minder eten doordat je sneller vol zit wordt hierdoor je nieuwe eetpatroon. Verder bespreken we wat en hoe vaak je eet, om als het nodig is ook hier de hynose op af te stemmen. De methode die toegepast wordt is ontwikkeld door Hypnosecentrum Nederland.
Voor wie
We bespreken vooraf of de virtuele maagband (hypnoband) het meeste geschikte middel is om je doel te bereiken. Niet iedereen komt namelijk in aanmerking voor een virtuele maagband. De meeste belangrijke factor hierbij is je BMI. Met een BMI lager dan 30 kom je in principe niet in aanmerking voor een maagband. Net als dat je een maagband operatief zou willen laten aanbrengen, zijn er ook voor de virtuele maagband bepaalde richtlijnen. Bovendien zijn er als je een BMI hebt lager dan 30 andere en goedkopere mogelijkheden waarmee Laserpraktijk Zuidllaren je kan helpen je doel te bereiken.
Opbouw van de 4 sessies
  1. We starten met het bespreken van je doel, de aanpak van de sessies en het werkboekje dat je de komende periode bij gaat houden. Ook worden er voedingsadviezen gegeven. Daarna ontvang je de eerste hynosebehandeling waarbij het accent gelegd wordt op de voorbereiding op de virtuele operatie.
  2. Tijdens deze sessie bespreken we het werkboekje en wordt de virtuele maagband daadwerkelijk geplaatst, de virtuele operatieve ingreep.
  3. Deze hypnosebehandeling is gericht op het bijstellen van de virtuele maagband en het het versterken van de verandering van je eetpatroon
  4. De vierde sessie is bedoeld om je onderbewustzijn nogmaals het gewijzigde eetpatroon duidelijk te maken om zodoende jouw doel te bereiken en dit bereikte gewicht ook te behouden. Afsluitend krijg je een mp3 fragment mee om thuis regelmatig af te luisteren. Ook deze is bedoeld om blijvend je eetpatroon te veranderen zodat je nog makkelijker je doel bereikt en behoudt.

Na de 4e sessie houden we contact en kan er als dat nodig blijkt te zijn tegen gereduceerd tarief nog een extra hypnosebehandeling gegeven worden.

Bij Laserpraktijk Zuidlaren geen keuze uit verschillende pakketten met oplopende prijzen maar een duidelijke aanpak met een duidelijke prijs.

Het hele pakket kost € 495,-

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op.

De praktijk is gevestigd in Zuidlaren in de kop van Drenthe (tussen Groningen en Assen).

Locatie

Hazelaarpad 18
9471 SB Zuidlaren

Contact

Direct bellen 050 4095409
of contact via WhatsApp