Yager therapie

Yager therapie

Yager Therapie® lost chronische lichamelijke of geestelijke problemen op. Dit zonder dat vervelende herbelevingen van negatieve gebeurtenissen of trauma’s nodig zijn. Dus zonder dat je uitvoerig moet uitleggen wat het probleem of de klacht en/of de mogelijke oorzaken hiervan zijn. Je laat je eigen brein weer oplossen wat er ooit veroorzaakt is.

Hoe werkt het
De onderliggende oorzaak van een probleem of klacht is in alle gevallen bekend in het onderbewustzijn. Deze onderliggende oorzaak hoef je jezelf niet altijd te herinneren, je bent je er soms niet meer van bewust. Tijdens de behandeling worden de “beschadigde” delen van je onderbewustzijn hersteld.

Het leidt ertoe dat je niet langer de pijn/gevoelens die opgeslagen waren ervaart, er is als het ware een update gedaan van je onderbewustzijn.

Voor wie
De Yager code® is zeer effectief als het gaat om bijvoorbeeld een depressie, verslavingen, angsten, trauma’s, (chronische)pijnklachten, dwangmatige handelingen of gedrag, dyslexie en een burn-out.

Het behandelen met de Yager Therapie® kan een goed alternatief zijn voor reguliere behandelmethoden maar kan ook complementair worden toegepast. Bij de Yager Therapie® wordt ervan uit gegaan dat één of meerdere gebeurtenissen uit het verleden, in sterke mate mede verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een verslaving/angst/fobie/pijn/….. We noemen deze koppeling tussen gebeurtenis(sen) en gedrag/effect conditionering. Een mooi voorbeeld van conditionering is die van het hondje van Pavlov.

Alle gebeurtenissen en bijbehorende reacties (mentaal en/of fysiek) worden vastgelegd in delen van ons onderbewustzijn. Met de Yager Therapie® worden de delen waarin de conditioneringen zijn vastgelegd, veranderd (gereconditioneerd) met als doel de biochemische balans te herstellen. Dit leidt er toe dat je mentaal en/of fysiek het probleem of de klacht verholpen hebt.

Er zijn goede resultaten te behalen bij o.a.:

R

Depressies, trauma’s, PTSS

R
Gewichtsreductie (bij emotie-eters)
R
Angsten, fobieën en dwangneuroses
R
Slaapproblemen
R
Chronische pijn
R
Verslavingen zoals roken, drugs, alcohol, gokken en gamen
R
Dyslexie
R
Hoofdpijn, migraine
R
Allergieën
R
Klachten die hun oorzaak in het verleden hebben

De behandeling

Tijdens de behandeling zit je met gesloten ogen ontspannen in een stoel en stel ik volgens een bepaald protocol een aantal vragen. Deze vragen zijn gericht aan je onderbewustzijn en worden beantwoord met een “ja’, “nee” , “klaar” of het noemen van en getal. Dat getal is het aantal delen in het onderbewustzijn dat hersteld (gereconditioneerd) moet worden.

Vervolgens geef ik opdracht aan het onderbewustzijn om deze “beschadigde delen” aan te passen ( te reconditioneren). Deze cyclus van vragen wordt een aantal keren herhaald tot dat er geen delen meer gevonden worden. Dat is het geval als het aantal “nul” als antwoord gegeven wordt. In de meest gevallen ervaar je direct het effect van de behandeling. De klacht is verdwenen of sterk afgenomen. In dat laatste geval zullen nog één of meerdere vervolgsessies nodig zijn

Bovenstaande is een summiere uitleg. Benieuwd of jouw klachten ook verholpen kunnen worden met deze methode? Neem vrijblijvend contact op.

De praktijk is gevestigd in Zuidlaren in de kop van Drenthe (tussen Groningen en Assen).

Locatie

Hazelaarpad 18
9471 SB Zuidlaren

Contact

Direct bellen 050 4095409
of contact via WhatsApp