Even voorstellen

Annie Sijnstra

Mijn naam is Annie Sijnstra, geboren in 1963 te Assen.

In 2006 ben ik na jarenlang een verstokte rookster te zijn geweest eindelijk gestopt met roken. Dit heb ik gedaan met behulp van een softlaserbehandeling. Uit eigen ervaring weet ik wat het verschil is tussen stoppen met roken met of zonder softlaserbehandeling. De laserbehandeling maakte het echt veel gemakkelijker voor me. Vandaar dat ik de behandelingen graag zelf wilde aanbieden in mijn eigen praktijk. Ik heb me daarom bij SmokeFree laten opleiden tot lasertherapeut. Naast behandelingen voor het stoppen met roken geef ik ook laserbehandeling ter ondersteuning bij het afvallen of gecombineerd met een andere behandeling bij diverse klachten.

In 2005 ben ik begonnen met de opleiding Voetreflexzone therapie bij Sonnevelt Opleidingen. Deze heb ik in 2008 afgerond. Je kan bij mij terecht voor zowel een ontspannende voetreflexzonemassage als ook voor massages als therapie bij diverse klachten.

Na persoonlijk te hebben ervaren wat de Bach bloesem remedies voor je kunnen betekenen op emotioneel gebied heb ik me in 2015 laten opleiden tot Bach Bloesem therapeut. Ook dit bied ik nu in de praktijk aan.

Eind 2017 kwam Access bars op mijn pad. Dit vond ik echt bijzonder. Na afloop van de eerste behandeling voelde ik me heerlijk. Een opgeruimd gevoel. Daarnaast merkte ik in de weken daarna dat ik me minder druk maak om dingen waar ik normaal gesproken echt mee zou zitten. Ook is mijn slaap verbeterd.

Voor iedereen werkt het anders, maar het geeft je op zijn minst een opgeruimd hoofd.

Annie Sijnstra
Chris Gils

Chris Gils

Miijn naam is Chris Gils. In Laserpraktijk Zuidlaren geef ik de volgende behandelingen: Hypnose, Virtuele maagband, EFT en Yager therapie.

Ik vind het geweldig om te kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen. Met Hypnose, Yager therapie, EFT en de Virtuele maagband kan ik dat nu realiseren.
Het geeft mij veel voldoening als ik iemand van ongewenste emoties af kan helpen, een angst of verslaving laat overwinnen, boosheid of verdriet over een bepaalde gebeurtenis kan wegnemen of kan bijdragen aan het afvallen van een aantal kilo’s.

Ik heb de opleidingen gedaan bij Elles Runia en Hypnoworld.

Locatie

Hazelaarpad 18
9471 SB Zuidlaren

Contact

Direct bellen 050 4095409
of contact via WhatsApp