Access Bars

Access Bars
Voor meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd, beter slapen, makkelijker kunnen loslaten, meer energie, betere concentratie, minder piekeren, makkelijker in het leven staan.
Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te zijn wie je werkelijk bent? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in het verleden hebt opgeslagen.
De punten zijn verbonden met een aantal onderwerpen die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer.
Het woord ‘Bars’ staat voor ‘tralies’. De tralies waarachter we onszelf gevangen houden door onze overtuigingen, oordelen, aannames en waarheden.

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen. Door de behandeling worden als het ware de overbodige bestanden die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan op je rug op de behandeltafel en leg ik mijn vingertoppen in verschillende combinaties op de 32 punten van je hoofd.

Een Access Bars sessie ruimt je hoofd op. Het geeft ontspanning van lichaam en geest.

Effecten

De meest voorkomende effecten zijn: toegenomen innerlijke rust, makkelijker inslapen en doorslapen, uitgeruster wakker worden, minder piekeren, meer energie, het leven ‘loopt’ makkelijker en je bent beter in balans.
Mensen met een ‘druk en eeuwig malend hoofd’ merken vaak dat er rust komt na een behandeling en dat er meer werk uit hun handen komt in minder tijd.

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval een opgeruimd hoofd maar zeer waarschijnlijk verandert je leven ten goede.

Ook mogelijk als duobehandeling.

Via onderstaande link kan je een informatief filmpje zien
https://www.youtube.com/watch?v=-BY_W0RrTV0

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op.

De praktijk is gevestigd in Zuidlaren in de kop van Drenthe (tussen Groningen en Assen).

Locatie

Hazelaarpad 18
9471 SB Zuidlaren

Contact

Direct bellen 050 4095409
of contact via WhatsApp